22 Augusti (Lör)

Kickoff!

Det kommer att var 4 träningspass under dagen. Preliminärt schema ser ut så här.
10.00-11.00 Taijutsu
11.15-12.30 Bukiwasa
12.30-14.00 Lunch
14.00-15.00 Taijutsu
15.15-16.30 Bukiwasa
18.00 fest på Sveagatan 93 i Limhamn.
Klubben bjuder på mat och alkoholfri dryck.
Anmälan gör ni till peter@takemusu.nu. (viktigt att anmäla sig eftersom vi skall beställa mat).

Det har varit en besvärlig vår och en annorlunda sommar. Men vi har ändå lyckats bedriva aikidoträning, både vapen och nu på slutet taijutsu. Ingen vet hur COVID-19 situationen kommer att vara under resten av året, men vi hoppas på att läget blir bättre och bättre.

Som Magnus har aviserat tänker vi start upp höstterminen måndagen den 24 augusti. Och för att fira att vi starar igång igen tänker vi använda lördagen den 22 augusti till en kick-off.

Vi hoppas att så många som möjligt av er vill fortsätta träna aikido och vi hoppas att vi i framtiden kan fortsätta med en lika kul och spännande träning som vi haft hitintills. Vi önskar er alla tillbaka igen. Om ni känner er oroliga eller har frågor så hör av er.

Lördagens träning blir fyra träningspass där varje pass har en ny instruktör. På kvällen har vi en fest hemma i Magnus trädgård. Social distansering kommer att gälla på kvällen och på träningen fortsätter vi följa budoförbundets rekommendationer.

Klubben bjuder på mat och alkoholfri dryck.

Anmälan gör ni till peter@takemusu.nu. Det är viktigt att ni anmäler, helst innan 17 augusti, eftersom vi skall beställa mat.

Om man bara har tid att deltaga delar av dagen så är det också ok. Bara ni meddelar vilket. Träning och fest.

​© 2020 by Eldtupp

Follow us

  • Facebook - White Circle