top of page
IMG_7849.jpeg

BARN
 


TRÄNING

pngwave (1).png

Vi har barnträning från och med den termin barnet fyller 6 år.

TRÄNINGSTIDER

ONSDAG

18.00–19.00 Kung Fu Pandor

För barn mellan 6 och 8 år

19.00–20.00 Crouching Tigers

För barn mellan 9 och 12 år

I våra barngrupper tränar vi alla tillsammans och lär oss samarbeta med olika personer. Vi har förståelse för att vi kan olika saker och anpassar intensiteten efter var och ens förmåga. På så vis undviker vi att någon skadar sig. Vi växlar snabbt mellan lek och traditionell träning. Hos oss får barnen lära sig att falla både framlänges och baklänges. Barnen får lära sig koordination, smidighet och balans. Vi övar avstånd, räckvidd och uppmärksamhet. Även om tonen är skojfrisk och våra instruktörer bjuder på sig själva så gör vi inte avkall på traditioner. Vi hälsar på varandra när vi börjar och slutar, sitter fint och lyssnar när vi får instruktioner och tar hand om varandra. Våra barngrupper är indelade efter ålder. De minsta, mellan sex och åtta år, tillhör Kung Fu Pandor. Nästa grupp heter Crouching Tigers och är öppen för barn mellan nio och tolv år. Ungdomar är välkomna på särskilt anpassade vuxenpass.

Praktisk information för barnträning:

 

Grupper och tider

 

Malmö Takemusu Aikido Dojo bedriver barnträning för barn i åldrarna 6-12 år.

Barnen är uppdelade i 2 olika åldersgrupper 6-8 år och 9-12 år.

  • 6-8 årsgruppen tränar onsdagar klockan 18.00-19.00

  • 9-12 årsgruppen tränar onsdagar klockan 19.00-20.00.

 

Provträning

 

Om ni vill komma och provträna skall ni göra en anmälan på vår hemsida. Ni får gärna prova 1-2 gånger för att känna efter om det är en träning som passar er. Det är tillåtet att träna med långa joggingbyxor och t-shirt (gärna långärmad) när ni provtränar och ni kan faktiskt fortsätta med denna klädsel hela första terminen men vid terminsavslut och gradering måste man bära korrekt klädsel d.v.s. aikido gi.

 

Träningskläder

 

Vi har träningskläder till försäljning. Priser finns på vår hemsida här.

Observera att all träning sker barfota. Det är därför viktigt att man tvättar fötterna innan träning.

Föräldrar

 

Föräldrar som önskar sitta och titta på träningen är givetvis välkomna men vi gör er uppmärksamma på att respektera aikidoetikett och vara lyhörda för tränarens eventuella anvisningar. Mobiltelefonsamtal är inte tillåtna.

Om ert barn har särskilda behov ber vi er att prata med och informera tränaren.

 

Betalning

 

Faktura för träning skickas ibland ut automatiskt efter er anmälan. Den behöver ni givetvis inte betala förrän ni bestämt er för att börja. 

Vill ni fortsätta efter provträningen meddela ni detta via mail till info@takemusu.nu.

Faktura för träningsdräkt skickas inte ut. Den skall betalas på plats via swish eller plusgiro.

crouchingtiger.png

Anmäl dig här!!! för att registreras som medlem hos oss och få plats i träningsgrupper.

Vi har barnträning från och med den termin barnet fyller 6 år.

HUVUDINSTRUKTÖR

instr_magnus_edited.jpg
Magnus Ohlsson
5 dan, shidoin

Jag har tränat aikido sedan 1996. Efter 10 års träning bestämde jag mig för att tillsammans med Marcus Knutagård starta en egen klubb. Malmö Takemusu Aikido Dojo. Aikido är för mig inte bara otroligt bra träning utan också en livsstil. Jag åker regelbundet till Iwama i Japan och tränar i O´Senseis gamla dojo. Musik är mitt yrke och jag arbetar i Malmö Symfoni Orkester. Fritiden tillbringas med att renovera ett gammalt hus.

DSC06590_edited.jpg
Gunnar Rohlén
1 dan

Gunnar Rohlén började träna aikido 1998 i Karlskrona Aikido Iwama Ryu. Till vardags är han valthornist i Malmö Symfoni- orkester vid Malmö Live konserthus. 

Favoritteknik: Iriminage

INSTRUKTÖRER

instr_marcusk_edited.jpg
Marcus Knutagård
3 dan

Har tränat aikido sedan 1996. Tränat kampsport sedan barnsben. Älskar kryddstark mat och trädgårdspyssel. Arbetar som forskare. Favoritteknik: Kaiten nage for show and Rokkyo for a pro.

DSC06574_edited.jpg
Pär Lindström
3 dan

Började att träna aikido 1996 efter att ha tränat diverse kampsporter sedan tonåren. Gillar form och design samt trädgård. Till profession är jag arkitekt och favoritteknik är alla som passar min längd.

IMG_6225.jpeg
bottom of page