BARN

 

TRÄNING

Vi har barnträning från och med den termin barnet fyller 6 år.

TRÄNINGSTIDER

ONSDAG

18.00–19.00 Kung Fu Pandor

För barn mellan 6 och 8 år

19.00–20.00 Crouching Tigers

För barn mellan 9 och 12 år

SÖNDAG

10.00–11.00 Crouching Tigers

för barn från 9 år i lilla dojon. Träning även för ungdomar och vuxna. Vi ser väldigt gärna att föräldrar är med och tränar på detta pass.

Barn under 9 år är välkomna i tränande förälders sällskap.

Här ska någon skriva info om vår barnträning....

Anmäl dig här!!! för att registreras som medlem hos oss och få plats i träningsgrupper.

Vi har barnträning från och med den termin barnet fyller 6 år.

HUVUDINSTRUKTÖR

Magnus Ohlsson
4 dan

Jag har tränat aikido sedan 1996. Efter 10 års träning bestämde jag mig för att tillsammans med Marcus Knutagård starta en egen klubb. Malmö Takemusu Aikido Dojo. Aikido är för mig inte bara otroligt bra träning utan också en livsstil. Jag åker regelbundet till Iwama i Japan och tränar i O´Senseis gamla dojo. Musik är mitt yrke och jag arbetar i Malmö Symfoni Orkester. Fritiden tillbringas med att renovera ett gammalt hus.

Gunnar Rohlén
1 dan

Gunnar Rohlén började träna aikido 1998 i Karlskrona Aikido Iwama Ryu. Till vardags är han valthornist i Malmö Symfoni- orkester vid Malmö Live konserthus. 

Favoritteknik: Iriminage

INSTRUKTÖRER

Marcus Knutagård
2 dan

Har tränat aikido sedan 1996. Tränat kampsport sedan barnsben. Älskar kryddstark mat och trädgårdspyssel. Arbetar som forskare. Favoritteknik: Kaiten nage for show and Rokkyo for a pro.

Pär Lindström
2 dan

Började att träna aikido 1996 efter att ha tränat diverse kampsporter sedan tonåren. Gillar form och design samt trädgård. Till profession är jag arkitekt och favoritteknik är alla som passar min längd.

​© 2020 by Eldtupp

Follow us

  • Facebook - White Circle