top of page
IMG_4846.jpeg

UNGDOMS TRÄNING

TRÄNINGSTIDER

ONSDAG

19.00-20.00 Ungdomsgruppen

SÖNDAG

11.00–12.00 Träning för alla

Träning för alla oavsett grad.

Om man betraktar aikido från utsidan är det lätt att enbart se en kampsport som består av försvar. Det är inte fel, men aikido är så mycket mer. Aikido är självförsvar, men med rötter i den japanska krigarkonsten och filosofien.

 

I ungdomsgruppen tränar både nybörjare och mer avancerade elever. Alla är välkommna och all träning utgår från varje persons förmåga och önskemål. Inom Aikido så tränar alla elever med varandra oavsett nivå. På så sätt utvecklas eleverna snabbare och lär känna varandra genom träningen. 

 

Hos oss kommer du att få lära dig försvar från grunden och uppåt. Vi börjar långsamt och metodiskt, men så fort du känner dig mogen ökar hastigheten och innan du vet ordet av det kastar du omkring folk eller får själv känna på en flygtur efter att försökt attackera en duktig aikidoutövare.

 

Redan från första dagen får du öva fallteknik och du kommer att märka hur din smidighet och reaktionsförmåga kommer att öka. Mycket av det som sker på mattan har rötter i vapentekniker, så redan efter en termin får du delta i våra vapenpass och träna med svärd, stav och kniv.

Anmäl dig här!!! för att registreras som medlem hos oss och få plats i träningsgrupper.

bottom of page